Vælg den perfekte farve til din overdækning

En terrasseoverdækning indtager en prominent plads i din have. Du vil derfor gerne have, at den passer perfekt til din bolig med hensyn til design, størrelse, placering og ... farve. Men hvordan vælger du den ideelle farve til din terrasseoverdækning? Med vores tips finder du helt sikkert en passende nuance!

Vælg en farve, der passer til omgivelserne

Tag din bolig og have som udgangspunkt for dit valg. Har du et enkelt, kridhvidt hus? Så vil en terrasseoverdækning i samme stil passe fint til din bolig. Et hus på landet kræver imidlertid en overdækning med en blød farve som beige eller en varm grå. Tag derpå hensyn til havelandskabet og dine havemøblers stil. Drejer det sig om en tilbygget terrasseoverdækning, tilrådes det endvidere at vælge samme RAL-farve som træværket. Så slutter overdækningen sig uden overgang til boligen.

Stress over at skulle vælge? Tofarvet er redningen!

Lykkes det dig imidlertid ikke at begrænse dig til én farve. Rensons farvepallet er virkelig meget bred. Heldigvis kan du som regel også vælge to nuancer. Med valgmuligheden ‘bicolor’ kan du nemlig bestille forskellige farver til strukturen og lamellerne. Hvad synes du for eksempel om en mørkegrå ramme med lysegrå lameller? Eller en sort struktur og hvide lameller? Du kan således roligt blande og matche!

Et stænk inspiration

Ved du ikke rigtig, hvad du skal forestille dig ved de forskellige farver? Lad dig inspirere af de stilfulde terrasseoverdækninger på vores inspirationsside. Også når det gælder sideelementerne, har du stor valgfrihed med hensyn til farve. Fixscreen-glasfiberdugene tilbyder for eksempel en bred vifte af farver og forskellige strukturer. Du kan endog lade den påtrykke et foto eller et stemningsbillede. På denne måde designer du let en helt personlig terrasseoverdækning.

Anmod om vores inspirationsbrochure

Lad dig inspirere af vores mange vellykkede projekter, og se de forskellige modeller og det store udvalg af tilbehør.