Renson vedligeholdelsessæt

 

Let vedligeholdelse med Renson Maintenance Set

 

Din terrasseoverdækning står i årevis udenfor, dag ind og dag ud. Vil du til enhver tid have den største fornøjelse af din Renson-overdækning, råder vi dig til at foretage en regelmæssig vedligeholdelse, dvs. 1 - 2 gange om året. Hvis du gør det, holder overdækningen også længere. I denne forbindelse er følgende af betydning:

Strukturen er lavet af pulverlakeret aluminium. En årlig rengøring med produkter fra Renson Maintenance Set sikrer, at den intense farve holder i årevis og giver ekstra beskyttelse mod syreregn, havluft og UV-stråler. I kystnære egne og skovrige områder anbefales der vedligeholdelse mindst 2 gange om året.

Renson ’Clean’ er et koncentreret produkt med stærkt rensende og affedtende egenskaber til de oftest forekommende naturlige ansamlinger af snavs, som f.eks. støv, fedtholdig nedbør, fedtpletter, mos, insektspor, ....

Dette produkt kan ikke sammenlignes med de fleste andre rengøringsmidler. Som følge af midlets dybdevirkning bliver snavset så at sige ”løftet” op. Dette produkt kan også benyttes til rengøring af tage af polyesterdug og lodrette skærmduge af glasvæv.

Efter rengøringen skal aluminiumsstrukturen beskyttes med Renson ’Protect’. Dette efterlader en beskyttende film, så man bagefter kan rengøre overfladen med en let fejning og med benyttelse af et minimum af Renson ’Clean’. Det beskytter også aluminiummet mod syreregn, havluft og UV-stråler, og det sørger for, at den intense farve bevares.