Renson terrasseoverdækninger

Renson terrasseoverdækninger

Topkvalitet og holdbarhed

Renson er Europas førende, når det gælder naturlig ventilation, udvendig solafskærmning og udendørsprodukter. Vi producerer selv vores højkvalitetsprodukter i vores ultramoderne produktionsfaciliteter. Vi tester vores produkter under de mest ekstreme forhold, indtil vi opnår et perfekt slutresultat. På denne måde kan vi garantere vores kunder en optimal kvalitet. Vores netværk af grundigt oplærte Ambassadors garanterer en perfekt service, montering og service efter monteringen. Vi gennemfører professionalismen over hele linjen.

 

Minimalistisk design

Vores produkter er meget innovative, både hvad angår udseende og produktdesign. Integration af valgfrie elementer uden overgang, skjulte fastgørelsesbeslag, holdbare materialer og smarte løsninger sørger for et perfekt forarbejdet produkt, som kan integreres i enhver boligtype.

Endeløse personaliseringsmuligheder

Takket være vores modulære produktdesign og utallige integrerbare valgmuligheder kan vi tilbyde dig en perfekt skræddersyet løsning. Personaliserede skærme, et stort udvalg af farver, skydepaneler i forskellige design, glasvægge, opvarmning, musik, ... det er blot nogle få af de forskellige valgmuligheder, som fører til en unik personlig løsning. 

Den ultimative lethed, når det gælder brug og vedligeholdelse

Vores produkter skal bevare deres kvalitet i årevis og skal uden problemer kunne bruges dag ud og dag ind under alle vejrforhold. Derfor er de også lavet af de bedste og mest holdbare materialer, som du kan nyde brugen af i årevis med et minimum af vedligeholdelse.

HORISONTALT DESIGN

Fuldstændig integreret designløsning

Taget består af ekstruderede aluminiumslameller. Disse lameller kan drejes for at regulere solbeskyttelse og ventilation i forhold til behovene. Betjening sker let med en Somfy-fjernbetjening. I lukket tilstand er taget vandafvisende. Ved hjælp af integrerede vandledningskanaler ledes vandet bort via søjlerne. Denne vandafledning fungerer også, når lamellerne åbnes efter en regnbyge, således at møblementet på terrassen stadig er beskyttet.

Opdag modellerne

HÆLDENDE DESIGN

Terrasseoverdækning med innovativ lysgennemtrængelig dug i tagstrukturen.

Denne terrasseoverdækning består af en aluminiumsstruktur med indbygget Fixscreen-teknologi. Solbeskyttelsen er fuldstændig integreret i strukturen, således at der opstår en æstetisk helhed. Takket være den modulære struktur er det let at udvide det hele - også senere hen.

Opdag modellerne

Er du interesseret i vores overdækninger?

Find en forhandler, hvor du bor!

Følg os på Instagram