Algarve Canvas

Om Algarve Canvas

Alsidig løsning for din bolig

Inden for Algarve Line-sortimentet kan du også vælge en overdækning med fast tag kaldet ’Algarve Canvas’. Denne slanke aluminiumsstruktur sikrer et fast tag og udgør således den ideelle løsning for en carport til din(e) bil(er) eller for en overdækning med fast tag.

Holdbart design

Det faste tag er opbygget af 2 lag: et solidt overtag af lakeret profilstålplade med antikondenslag og et æstetisk undertag, udført med  en opspændt dug med lynlåsteknologi, kendt fra Fixscreen-markisen, hvor Renson allerede igennem mange år har været pioner. Dugen sidder stramt spændt fast i strukturen uden synlige tværstøtter og fås i 8 farver.

Alt føles ens og ser ens ud

Dette åbner helt nye perspektiver omkring huset. Således kan stilen i en overdækning med lameltag over terrassen også fint videreføres i udhænget over fordøren eller den tilbyggede carport. Endvidere kan du udmærket sammensætte en overdækning efter eget ønske med en del fast tag og en del lameltag i 1 struktur.

Ekstraudstyr

Vedligeholdelse

Enkeltstående byggesituationer
Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Algarve Canvas:

• Elegant struktur uden synlige skruer

• Indbygget vandafledning

• Maksimale mål: spændside 4500 mm, drejeside 6055 mm

• Fritstående, facademonteret, til indbygning eller sammensat

• Fås i alle RAL-farver, også ‘bicolor’ (lameltag og bærestruktur i forskellige farver)

• Ekstraudstyr: Fixscreen-markise, glasskydevægge, Loggia-skydepaneler, udvendige gardiner, fast Liniusvæg, varme- og lydbjælke