Hældende design

haeldende design

Terrasseoverdækning med innovativ lysgennemtrængelig dug i tagstrukturen.

Solbeskyttelsen er fuldstændig integreret i strukturen, således at der opstår en æstetisk helhed. Takket være den modulære struktur er det let at udvide det hele - også senere hen.

Fordi alt kan fås i alle RAL-farver og der findes så mange forskellige personaliseringsmuligheder, passer terrasseoverdækninger med hældende design ind i enhver byggestil.

Hvorfor vælge en overdækning med hældende flade?

Fixscreen-teknologi

Fixscreen-teknologien sikrer sammen med en optimal stramning af dugen, at regnvandet afledes til de afledningskanaler, der er gemt i strukturen. Selv når markisedugen ikke er rullet helt ud, bliver det vand, der falder på den, ført væk af det integrerede vandafledningssystem.

Kvalitet og vedligeholdelse

Der er også anvendt stor opmærksomhed omkring kvaliteten af finishen. Således er fastgørelsesbeslagene næsten usynlige, alle elektriske kabler gemmes væk, og det er også muligt at etablere usynlig fastgørelse i jorden. Som følge af de anvendte førsteklasses materialer og selve designet af Lagune begrænses vedligeholdelsen til et minimum, idet der samtidig garanteres en usædvanlig holdbarhed.

Lagune

Terrasseoverdækning med innovativ lysgennemtrængelig dug i tagstrukturen.

Læs mere

Lapure

Minimalistisk terrasseoverdækning med Fixscreen®-skærmtag, der beskytter imod vand og sol

Læs mere

Lagune

Denne terrasseoverdækning består af en aluminiumsstruktur med indbygget Fixscreen-teknologi. Solbeskyttelsen er fuldstændig integreret i strukturen, således at der opstår en æstetisk helhed.

Takket være den modulære struktur er det let at udvide det hele - også senere hen. Fixscreen-teknologien sikrer sammen med en optimal stramning af dugen, at regnvandet afledes til de afledningskanaler, der er gemt i strukturen.

Yderligere oplysninger

Lapure

Den stilfulde og minimalistiske terrasseoverdækning Lapure består af et vindfast og vandafvisende skærmtag, der hviler på elegante, diskrete aluminiumssøjler (uden forstyrrende laterale forbindelser) og forankret i en eksisterende facade.

Når taget er lukket, yder Lapure beskyttelse mod sol, vind og regn. Når taget er åbent, kan man nyde solen, og den lette struktur forstyrrer ikke det visuelle indtryk.

Yderligere oplysninger

Er du interesseret i vores overdækninger?

Find en forhandler, hvor du bor!

Følg os på Instagram